Aras, tylko weź przynajmniej własny olej, a 100-kę będziesz miał w kieszeni.
[o2] Emida Ruda Śląska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez robertgnie dosc ze obsluge klienta mieli fatalna
Zamieszczone przez bzyq_74Nie byłem, zostawiłem auto na 3h, szkoda mi było czasu tam czekać.
Z tego co kodzedzy mówili nie robią problemu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzik13obecny przy przeglądzie? Jest taka możliwość?
Komentarz
-
-
No to aby pocieszyc Was ze Skoda to naprawde tani ma serwis to dzis dzwonie do pierwszego z brzegu serwisu Fiata w Katowicach i pytam ile kosztuje przeglad po 40tys (2 przeglad) Pandy 1.3MJ - mily Pan postukal w komputer i po dluzszej chwili 880zl brutto w tym jest olej filtr powietrza, paliwa, oleju i sam olej (tego to wchodzi chyba AZ 3l) :twisted:
No i to jest auto dla przecietnego Kowalskiego ktory chce oszczedzac i kupil diesla :lol: W Skodzie przeglady sa bardzo tanie :idea:
EDIT. Dzwonie do drugiego, co chwycil sie ostatnio za sprzedaz Skody :twisted: ok 700zl ale nie leja oleju Selnia by Fiat tylko cos innego :lol:
Komentarz
-
-
Witajcie,
dzisiaj robilem sam serwis olejowy, mialem swoj olej Motul i zaplacilem 110,11 zl. Usluga zawierala:
1. wymiana oleju
2. wymiana zarowki postojowej
3. korek z uszczelka
4. wklad filtra oleju z uszczelka
Dodatkowo autko umyli
Zdecydowanie polecam ten salon. Mila obsluga. Acha znizki OCP caly czas obowiazuja
Komentarz
-
-
Dzis po 8 miesiacach użytkowania zaliczyłem OG1 przy 28,7kkm
1. kodowanie funkcji blokady drzwi
2. filtr pyłków i kurzu
3. Przegląd z gwarancja mobilności
4. Wkład filtra powietrza
5. Komplet wycieraczek (przód + tył)
6. olej + 1l na zapas do bagażnika
7. płyn chłodniczy
Za całość przed rabatami było 960 zł po rabatach wyszło 860 zł
Naprawdę tanio dla porównania jak robiłem pierwszy przegląd Opla Corsy 1.3 CDTI to kwota byla 1300 zł
Komentarz
-
-
Jutro jestem umówiony w Emidzie na przeglad - 60 tys. Jadę z własnym Motulkiem, dam jutro cynk jak poszło.
:szeroki_usmiech
Jestem już po przeglądzie, dodatkowo wymieniony płyn hamulcowy: koszt 390 zł (bez filtrów i oleju), auto umyte, obsługa fachowa i miła, jestem zadowolony
PS. Miałem okazję zasiąść w nowym Superbie Combi - mmm... ciastko z kremem :hello
od razu mi przypadł do serca - mały szkopuł to 135 kzł.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Słuchajcie a może stworzylibyśmy taką listę ASO na Śląsku z nazwiskami ludzi którzy tam pracują (i są dla OCP przychylni) i za pomocą których moglibyśmy mieć np. możliwość lepszego przypilnowania naszych furek podczas napraw i przeglądów? Np. po podaniu jakiegoś, no nie wiem, może hasła?? To by była fajna sprawa: przyjeżdżam do serwisu, proszę pana Iksińskiego, mówię że jestem z OCP i mam święty spokój i wiem że robota będzie dobrze wykonana??
Komentarz
-
-
Panowie wielkie podziękowanie i pochwała dla serwisu w Rudzie Śląskiej, jako jedyni podęli się w szybkim (co było dla mnie bardzo ważne) czasie wymiany zwykłych zegarów w mojej OII na zegary z ellegance z Maxi-Dotem. Licznik miałem bez PIN-u a mimo to bardzo fachowo i szybko sobie z tym poradzili i licznik już działa w mojej Havrance.
Polecam w szczególności Mistrza serwisu Pana Leszka i elektryka Pana Roberta.
Szybko, fachowo i w bardzo dobrej cenie. Ale szczegóły na miejscu
Jeszcze raz POLECAM!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kangurosWitajcie,
dzisiaj robilem sam serwis olejowy, mialem swoj olej Motul i zaplacilem 110,11 zl. Usluga zawierala:
1. wymiana oleju
2. wymiana zarowki postojowej
3. korek z uszczelka
4. wklad filtra oleju z uszczelka
Dodatkowo autko umyli
Zdecydowanie polecam ten salon. Mila obsluga. Acha znizki OCP caly czas obowiazuja
Komentarz
-
-
czy Emida dalej ma bdb opinie?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Moja octavka idzie w czwartek do emidy na wymianę rozrządu, mam nadzieje że wszystko będzie "cacy" zrobione. Ciekawe czy zniżki dadzą :diabelski_usmiech
Autko już po wymianie rozrządu, można powiedzieć że szybka i miła obsługa i co mnie bardzo ucieszyło przyznali mi rabacik ocp. Koszt operacji z rabatem 1218zł. Podziękował.
Komentarz
-
Komentarz